Lidkpings E-sportcenter
nattgibb

Nattgibb

Vad är ett nattgibb?

Ett nattgibb är en tillställning där gamers som inte fått nog av att spela spel på dygnets ljusa timmar eller kanske rentav varit upptagna med arbete eller skola väljer att samlas och spela spel på natten.
På ett nattgibb spelar man hur mycket man vill och hyr en dator som blir ”ens egen” under hela natten.

För att vi på Lidköpings E-sportcenter ska köra igång ett nattgibb behöver minst 5 personer vara bokade senast klockan 18.00 dagen innan nattgibbet startar.
På våra nattgibb finns alltid personal närvarande för att ge dig och dina vänner full service i vår caféteria som naturligtvis finns öppen under hela nattgibbet.

Det är endast de som betalat för att delta på nattgibbet som får vistas i lokalen. Lidköpings E-sportcenter är alltså stängt för alla andra under den tid anttgibbet pågår.

Vad gör man på ett nattgibb?:

På ett nattgibb spelar man sina favoritspel, umgås och fikar med sina kompisar. Vi serverar naturligtvis fika och enklare mat från vårt café under hela natten, bara för din skull.

På Lidköpings E-sportcenter pågår ett nattgibb:

1: fredag 20. 00 – lördag 09.00
2: lördag 20.00 – söndag 09.00

Så bokar du och dina vänner ett nattgibb:

Du och dina vänner bokar ett nattgibb senast klockan 18.00 dagen innan nattgibbet genom att ringa:
0721-79 70 51.

Du och dina vänner kan naturligtvis även boka nattgibb via Lidköpings E-sportcenters facebooksida genom att skicka ett meddelande.

Är det inte så brådskande så går det även bra att boka genom att skicka ett mail till oss på mailadressen: info@dataforening.se
I mailet anger du dina kontaktuppgifter (telefonnummer) så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Priser för nattgibb:

För prisuppgifter se Priser

Betalning:

Du och dina vänner betalar för nattgibbet vid ankomst.

 

 

 

 

Lidköpings Esportcenter