Lidkpings E-sportcenter

Digital Klassfotboll i Lidköping 2022
Information

Välkommen till Digital Klassfotboll i Lidköping 2022
Att spela och tävla i digital fotboll är inget nytt. Det har fotbollsintresserade i alla åldrar gjort i många år. Men att anordna en tävling för skolklasser är något nytt och unikt för Lidköping. Den första turneringen för skolklasser anordnades för första gången 2020 och fick namnet ”Digital Klassfotboll i Lidköping 2020”.
Nu är det dags igen och årskurserna 4 – 9 får delta. I september 2022 startar därför eventet Digital Klassfotboll i Lidköping 2022. Du som är elev i årskurs 4 – 9 i Lidköping är välkommen att delta.

Så här kommer Digital Klassfotboll i Lidköping 2022 att fungera
Vi som arrangerar Digital Klassfotboll i Lidköping 2022 kommer att anordna deltävlingar för varje respektive årskurs i turneringen. Då får du och dina klasskamrater möjlighet att med era lag tävla mot lag från andra skolors klasser i samma årskurs. De fyra bästa lagen i respektive årskurs går sedan vidare till finalspel.

Så här bildar du och dina klasskamrater lag
Du bildar ett lag tillsammans med någon av dina klasskamrater. En klass kan ha flera lag. (Om det finns skäl till det kan du även bilda ett lag tillsammans med någon från en annan klass på din skola. Ange då skälet när du anmäler ditt lag).

Så här anmäler du ditt lag till Digital Klassfotboll i Lidköping 2022
Du och din lagkamrat anmäler ert lag till Digital Klassfotboll i Lidköping 2022 genom att skicka ett mail till: digitalklassfotboll@esportcenter.se
I mailet anger du:
1: Förnamn, efternamn, personnummer, adress, postnummer/postort, telefonnummer och mailadress på båda spelarna
2: Namnet på er skola
3: Årskurs och beteckning
Du kommer att får ett svarsmail från oss som arrangerar Digital Klassfotboll i Lidköping 2022 med en bekräftelse på att ni har registrerats som deltagare.

Speltider för Digital Klassfotboll i Lidköping2022
Datum och tider
– årskurs 4 – 6: Lördag 24 september klockan 10.00 – 18.00
– Årskurs 7 – 9: Lördag 1 oktober klockan 10.00 – 18.00
Tävlingarna äger rum på Lidköpings E-sportcenter, Sockerbruksgatan 1, entré E.

Arrangörer:
Föreningen för Digital Klassfotboll i samverkan med Lidköpings Dataförening, Lidköpings kommun, Virtues Sweden och Lidköpings E-sportcenter.

 

 

 

 

 

 

Lidköpings Esportcenter