HALLOWEEN 2020Datum: 30 oktober 2020
Tid: 00:00 - 00:00
Plats: Lidköpings E-Sportcenter
HALLOWEEN 2020 – En rysligt trevlig kväll
Entré: Gratis
Åldersgräns: Ingen
Drogfritt: Naturligtvis
DETTA HÄNDER UNDER KVÄLLEN:
Under kvällen kommer Lidköpings E – sportcenter vara öppen för besökare till klockan 24.00 och alla aktiviteter är då igång som de brukar vara. Men kvällen till ära toppar vi med lite passande aktiviteter och erbjudanden.
Den som kommer utklädd spelar gratis på våra konsoler och datorer. Vi kommer även att arrangera turneringar med spel som passar för kvällen. Det kommer även finnas möjlighet att ägna sig åt pixelpärling av spel- och skräckmotiv. Sminkhörna för den som tröttnat på sitt vardagliga utseende och vill ha hjälp att spöka ut sig finns också på plats. Dessutom kommer vi att låta besökare få prova på VR – spel med skräcktema.
MAT OCH DRYCK
Det är inte tillåtet att ha med egen godis, mat eller dryck till eventet. Under eventet erbjuder vi möjligheten att köpa godis, fika och enklare rätter såsom toast och korv med bröd i Lidköpings E – sportcenters caféteria. Allt till mycket förmånliga priser.
COVID 19
Med respekt för rådande pandemi så har vi begränsat antalet personer som får vistas i eventlokalen till max 50.. Det kommer därför finnas personal på plats i entrén för att tillse att detta efterlevs.
Vi har personal på plats för att tillse att tangentbord, handkontroller och annan utrustning ”spritas” mellan varje användare. Gemensamma sanitära utrymmen kommer att städas mellan varje besök. Dessutom kommer handsprit finnas tillgängligt.
Vi arrangörer och du som deltagare håller också avstånd till varandra och stannar naturligtvis hemma om vi känner oss onaturligt trötta och hängiga eller vid halsont, snuva och andra symptom.
DÄRFÖR ARRANGERAS EVENTET:
I USA firas alltid Halloween den 31 oktober och det har skapat en del huvudbry här i Sverige eftersom vi också vill ”fira” denna ”nördiga” högtid.
I Sverige är det emellertid så att det redan finns en motsvarighet till Halloween, nämligen Alla helgons Dag och därför har vi i Sverige ”bestämt” att vi firar vår svenska Halloween (eller Godis och Busdagen som den även kallas) fredagen före Alla helgons Dag. I år innebär det att vi firar svenska halloween fredag 30 oktober.
Med tanke på att förra årets event blev en sådan succé känner vi arrangörer att vi gör ett Halloweenevent även i år.
ARRANGÖRER:
Föreningen Cospix i samarbete med Lidköpings dataförening och ABF Skaraborg

Visa mindre
Kategorier: