Halloween – En rysligt trevlig kvällDatum: 1 november 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Plats: Lidköpings E-Sportcenter

Datum: Fredag 1 november 2019
Klockan 18.00 – 23.30
Plats: Lidköpings E – sportcenter
Entré: Gratis
Åldersgräns: Ingen
Drogfritt: Naturligtvis

DETTA HÄNDER UNDER KVÄLLEN:
Under kvällen kommer Lidköpings E – sportcenter vara öppen för besökare till klockan 24.00 och alla aktiviteter är då igång som de brukar vara. Men kvällen till ära toppar vi med lite passande aktiviteter och erbjudanden.
Den som kommer utklädd spelar gratis på våra konsoler och datorer. Vi kommer även att arrangera turneringar med spel som passar för kvällen. Det kommer även finnas möjlighet att ägna sig åt pixelpärling av spel- och skräckmotiv. Sminkhörna för den som tröttnat på sitt vardagliga utseende och vill ha hjälp att spöka ut sig finns också på plats. Dessutom kommer vi att låta besökare få prova på VR – spel med skräcktema.
I år kommer vi även bjuda besökarna på en uppvisning i Cosplay arrangerat av Föreningen Cospix egen cosplaygrupp med inbjudna gäster.Som sagt… det kommer att bli en rysligt trevlig kväll.

DÄRFÖR ARRANGERAS EVENTET:
I USA firas alltid Halloween den 31 oktober och det har skapat en del huvudbry här i Sverige eftersom vi också vill ”fira” denna ”nördiga” högtid.
I Sverige är det emellertid så att det redan finns en motsvarighet till Halloween, nämligen Alla helgons Dag och därför har vi i Sverige ”bestämt” att vi firar vår svenska Halloween (eller Godis och Busdagen som den även kallas) fredagen före Alla helgons Dag. I år innebär det att vi firar svenska halloween fredag 1 november.

Med tanke på att förra årets event blev en sådan succé känner vi arrangörer att vi gör ett Halloweenevent även i år.

ARRANGÖRER:
Föreningen Cospix i samarbete med Lidköpings dataförening och ABF Skaraborg

Kategorier: