Familjelördag på Lidköpings E-sportcenterDatum: 29 augusti 2020
Tid: 00:00 - 00:00
Plats: Lidköpings E-Sportcenter
FAMILJELÖRDAG PÅ LIDKÖPINGS E – SPORTCENTER
Datum: Lördag 29 augusti 2020
Tid: Klockan 10.00 – 14.00
Plats: Lidköpings E – sportcenter
Kostnad: Fri entré
Åldersgräns: Rekommenderad åldersgräns 7 år (men det är föräldrarna som bestämmer vad deras barn får spela)
Välkommen till Familjelördag på Lidköpings E – sportcenter, en dag då föräldrar spelar gratis på våra speldatorer och konsoler under förutsättning att de spelar tillsammans med sina barn. För barnen gäller ordinarie pris (medlem 20 kronor/timma och icke medlem 40 kronor(timma).
Dessutom har både barn och föräldrar möjlighet att helt gratis prova på våra racingsimulatorer.
För de som vill göra något lite lugnare erbjuder vi helt utan kostnad möjligheten att pixelpärla ditt eget spelmotiv. Vi har mängder med pärlor och motivförslag!
MAT OCH DRYCK
Det är inte tillåtet att ha med eget godis, mat eller dryck till Lidköpings E – sportcenter.
Vi erbjuder möjligheten att köpa godis, fika och enklare rätter såsom toast och korv med bröd i Lidköpings E – sportcenters caféteria. Allt till mycket förmånliga priser.
DÄRFÖR ARRANGERAR VI FAMILJELÖRDAG PÅ LIDKÖPINGS E – SPORTCENTER
Att de flesta barn idag tillbringar mycket tid med dator- och konsolspel vet nog de flesta föräldrar redan. Men vet föräldrarna vad deras barn spelar för spel?
Vi på Lidköpings E – sportcenter märker att de flesta föräldrar faktiskt inte har en aning om vad deras barn spelar och om de vet det så är kunskapen om vad spelen går ut på något begränsat. Detta vill vi på Lidköpings E – sportcenter ändra på genom att ge barnens föräldrar möjligheten att tillsammans med sina barn utforska den spelvärld som barnen redan har upptäckt. Dessutom vill vi ge dem möjligheten att göra detta i en tillåtande och inkluderande miljö.
ARRANGÖRER
Lidköpings dataförening i samarbete med ABF Skaraborg.

Visa mindre

 

Kategorier: